Nyabinghi od kuchni nadaje z Gruzji
czwartek, 6 czerwca 2013
Pasta kanapkowa z białej fasoli i świeżego tymianku
Ugotowana w osolonej wodzie 1 szklanka fasoli lub 1 puszka
kilka gałązek świeżego tymianku
ząbek czosnku
łyżeczka świeżo zmielonego pieprzu
łyżeczka oliwy z oliwek
Wszystko razem blendujemy
3 komentarze:
Unknown
6 czerwca 2013 11:50
szkoda, że tutaj nie można kliknąć lubię to :D
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Katarzyna
6 czerwca 2013 20:18
Zawsze można! f+ f+ f+ g+ g+ g+ :)))
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Nyabinghi od kuchni
7 czerwca 2013 03:01
:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
szkoda, że tutaj nie można kliknąć lubię to :D
OdpowiedzUsuńZawsze można! f+ f+ f+ g+ g+ g+ :)))
OdpowiedzUsuń:)
OdpowiedzUsuń